Fördelar med starta en tennissajt

Fördelar med starta en tennissajt

Om du vill starta en webbplats för tennis har du kommit till rätt plats. Faktum är att tennis är en viktig sport för många människors mentala hälsa, speciellt i svåra tider. Sporten är passar bra för olika åldrar och har en social aspekt som spelar stor roll för psykisk hälsa. Dessutom är det ett kul sätt att komma ut och röra på kroppen.

Du kan låta ett sportföretag vara värd för webbplatsen eller skapa en anpassad webbplats från grunden. Om du bygger en från grunden kommer du ha stor nytta av en IT-konsult från Beetroot eftersom de besitter hög kompetens och leveransförmåga. Beetroot är specialiserade på hållbar mjukvaruutveckling så om du vill lansera en webbplats som ligger i tiden är deras tjänster ideala. Vidare är Beetroot övertygade om vikten av god hållbarhet i bredaste bemärkelsen, det vill säg att hållbarhet också bygger på engagemang och positiv inställning. Kanske funderar du på att själv ge dig på uppgiften att skapa din tennissajt. Om du väljer att själv skapa den måste du komma ihåg att du missar värdefull erfarenhet och kompetens. Du behöver inte utesluta stödet du kan få från professionella IT-konsulter även om du gör det mesta själv.

Fördelar med att använda WordPress

Om det är din första webbplats du skapar är det en bra idé att börja använda billiga webbhotell för att hålla nere kostnaderna. För att förhindra buggar och fel är det också smart att dra nytta av verktyg som WordPress. WordPress är ett kraftfullt verktyg som ursprungligen började som ett enkelt bloggverktyg. Numera används WordPress av 455 miljoner webbplatser, en omfattning som motsvarar cirka 25 procent av alla webbplatser på internet. Uppenbarligen har WordPress blivit ett universellt verktyg för att skapa fullfjädrade webbplatser. Tillsammans med en professionell IT-konsult från Beetroot har du en oslagbar kombination.

Fördelarna med att använda WordPress är följande:

  • Ger god kontroll.
  • Har mallar som bygger på sportteman.
  • Erbjuder responsiv design.

1. Ger god kontroll. Bara fantasin sätter gränserna för hur du utformar din tennissajt i WordPress. Du kan förslagsvis börja med att bestämma vilken målgrupp du vill nå och vilket intryck du vill ge. Med hjälp av en IT-konsult eller webbdesigner kan du få hjälp att integrera ditt varumärke med en högkvalitativ design.

2. Har mallar som bygger på sportteman. Med WordPress har du tillgång till ett brett utbud av mallar för att forma sajtens utseende. Många är gratis och du har möjlighet att komma åt de bästa genom att betala en slant. Du kan exempelvis välja mallar som representerar själva sporten eller mot andra som mer representerar din verksamhet. Det viktigaste är att välja en som gör din tennissajt unik och inbjudande.

3. Erbjuder responsiv design. Sportentusiaster är ofta på språng och utomhus så det är smidigt att ha tillgång till din webbplats via telefonen. WordPress erbjuder en responsiv design som ser till att innehållet ser bra ut i olika enheter och skärmstorlekar.

Comments are closed.
lighthouse